Adri Burghout uit Meeuwen vertelt over zijn passie

Like This Video 406 Redactie
Added by 11 augustus 2017

VEEN – Afgelopen donderdag was Adri Brughout uit Meeuwen in de studio van OkéFm om te vertellen over zijn passie:  Illustreren, schilderen en schrijven.

Veel mensen uit de regio zullen Adri wel kennen als gemeenteraadslid voor de SGP in de gemeente Aalburg, maar wat ze misschien nog niet wisten is dat Adri een begenadigd illustrator en schrijver van kinderboeken is. Afgelopen maand is zijn 53ste boek verschenen en het volgende boek ligt alweer op stapel.

In de bovenstaande video opname die wij maakten in de studio, vertelt Adri over zijn passie.

Share

Similar Videos

Christian de Graaff de beste bij de Neswaardencross

248 0

AALST – Nederlands kampioen Mountainbiken bij de master Christian de Graaff uit Woudrichem heeft zaterdagmiddag met overmacht de Neswaardencross in Aalst gewonnen. De organisatie die in handen was van WTC Maaswaal had met toestemming van Staatsbosbeheer een perfect parcours weten

Share

Dodenherdenking Eethen 2017

596 0

EETHEN – Donderdagavond 4 mei 2017 werd de dodenherdenking gehouden bij het oorlogsmonument in Eethen. De altijd druk bezochte herdenking overtrof dit jaar voorgaande jaren. Heel veel mensen namen de moeite om naar het monument te komen om de gevallenen

Share

Apache in polder Babyloniënbroek

605 0

Apache-BBroekBABYLONIËNBROEK – We waren net op weg naar huis van een video opname, toe een laagvliegende Apache opdook achter de bomen in de polder van Babyloniënbroek.

Share