Aankomst Sinterklaas in de haven van Genderen

Like This Video 68 Redactie
Added by 24 november 2018

GENDEREN – Ondanks de kou stonden honderden mensen te wachten tot de boot van Sinterklaas aan zou meren in de haven van Genderen.

Rond 15.00 uur werd de boot waargenomen op de Maas en even later draaide hij de haven van Genderen in. Er werd voorzichtig gevaren want de waterstand is de laatste tijd erg laag. Gelukkig bleef de boot niet steken en kon Sinterklaas met zijn gezelschap van boord stappen waar burgemeester Naterop hen stond op de wachten.

Dit jaar stapte Sinterklaas op een flinke motor om samen met het gezelschap en de kinderen een korte tocht door Genderen te maken, waarna ze richting het Dorpshuis gingen, waar het feest werd voortgezet.

Hoe dat allemaal verliep kunt u zien in de video die we maakte van de aankomst.

Share

Similar Videos

Ex-inbreker Evert Jansen in Dorpshuis Genderen

1046 0

GENDEREN – Afgelopen dinsdag 11 oktober 2016 hield de Dorpsraad van Genderen haar jaarlijkse ledenvergadering in het Dorpshuis van Genderen. Samen met de gemeente Aalburg nodigde de Dorpsraad de ex-inbreker Evert Jansen uit om zijn verhaal te komen vertellen en

Share

Dodenherdenking Eethen 2017

658 0

EETHEN – Donderdagavond 4 mei 2017 werd de dodenherdenking gehouden bij het oorlogsmonument in Eethen. De altijd druk bezochte herdenking overtrof dit jaar voorgaande jaren. Heel veel mensen namen de moeite om naar het monument te komen om de gevallenen

Share

Video jeugdwedstrijden Herwijnen

549 0

HERWIJNEN – De jeugd was zaterdag bij de 15e Lingewaalloop in Herwijnen ook weer goed vertegenwoordigd. Ook van deze wedstrijdjes maakten wij een video samenvatting die hieronder te zien is.

Share