Aankomst Sinterklaas in de haven van Genderen

Like This Video 114 Redactie
Added by 24 november 2018

GENDEREN – Ondanks de kou stonden honderden mensen te wachten tot de boot van Sinterklaas aan zou meren in de haven van Genderen.

Rond 15.00 uur werd de boot waargenomen op de Maas en even later draaide hij de haven van Genderen in. Er werd voorzichtig gevaren want de waterstand is de laatste tijd erg laag. Gelukkig bleef de boot niet steken en kon Sinterklaas met zijn gezelschap van boord stappen waar burgemeester Naterop hen stond op de wachten.

Dit jaar stapte Sinterklaas op een flinke motor om samen met het gezelschap en de kinderen een korte tocht door Genderen te maken, waarna ze richting het Dorpshuis gingen, waar het feest werd voortgezet.

Hoe dat allemaal verliep kunt u zien in de video die we maakte van de aankomst.

Share

Similar Videos

Scholenmarkt op het Altena-College

285 0

Sleeuwijk – Gisteren (7-11) was er de scholenmarkt in het Altena-College te Sleeuwijk. Hier stonden scholen met hun opleidingen ‘te koop’.

Share

Sander Demmers en Ciska Hensen winnen Lenteloop in Brakel

218 0

BRAKEL – De naam Lenteloop werd zaterdag in Brakel alle eer aangedaan, want het was aangenaam vertoeven op en rond het fraaie parcours van de eerste wedstrijd van het Altena Road Circuit. En niet alleen wat het weer betreft, want

Share

Team Altena klaar voor de Calibier

699 0

MEEUWEN – Volgende week zaterdag 16 juli is het zover voor team Altena, dan gaan ze wandelend, hardlopend of fietsend de Col du Calibier op, allemaal voor het goede doel “Loop of Fiets voor een huis” Voor een aantal van

Share