18-jarige rijdt peperdure auto van zijn vader in de vernieling

Like This Video 344 Redactie
Added by 14 mei 2017

HEDEL – Een 18-jarige jongen uit Kerkwijk heeft zondagmorgen op de Drielseweg in Hedel de pererdure auto van zijn vader in de vernieling gereden. De jongen kwam door onbekende redenen met zijn BMW die een waarde vertegenwoordigde van 143.000 euro op zijn kop in het water terecht. De jongen kon op eigen kracht uit de auto komen, en is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis genomen. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit water gehaald.

Share

Similar Videos

Brand kassencomplex Brakel

402 0

Brakel – Er is woensdagavond een kort brandje geweest in een kassencomplex aan de Liesveldsesteeg in Brakel. De brand brak uit in een middenpad omdat vermoedelijk een potje met bestrijdingsmiddelen was omgevallen.

Share

Voorzitter Wielerevenementen Aalburg geeft laatste update

262 0

VEEN – Esther Vroegh, voorzitter van Wielerevenementen Aalburg was dinsdagavond te gast in de studio van radio OKÉFM, om de laatste stand van zaken door te geven voor het Wielerevenement op zaterdag 13 mei 2017 los zal barsten.

Share

Rondvaart naar werkzaamheden Merwedebrug A27

504 0

WERKENDAM – Ruim 350 mensen maakten vandaag gebruik van de mogelijkheid om vanaf het water de herstelwerkzaamheden aan de Merwedebrug te bekijken. De rondvaart was mogelijk gemaakt door Riveer en Rijkswaterstaat.  Aan boord waren ook een aantal medewerkers van Rijkswaterstaat

Share