12,5 jaar ‘t Hèmerts Visserskoor (Video)

Like This Video 230 Redactie
Added by 28 maart 2019

NEDERHEMERT – Het is alweer 12,5 jaar geleden dat ‘t Hèmerts Visserskoor uit Nederhemert werd opgericht. ‘t Hèmerts Visserskoor is een gezellige club zingende mannen uit de mooie Bommelerwaard. De Bommelerwaard vormt het zuidwestelijk deel van het Gelderse Rivierenland. De streek is een riviereiland, dat omringd wordt door de Waal, de Maas en de Afgedamde Maas. De thuishaven van het koor is het dorp Nederhemert, prachtig gelegen aan de oevers van de Maas. Het koor is in oktober 2006 opgericht, uit een initiatief van een tweetal zanglustige Hèmertse mannen, met als doel: lekker samen en vooral met plezier te zingen. Ondanks dat ze pas 12,5 jaar bestaan heeft het koor al heel wat hoogtepunten gehad, we laten vanavond een aantal leden van het koor aan het woord. Deze video zal ook uitgezonden worden op OkeTV via Ziggo kanaal 41 voor de inwoners van Altena en kanaal 36 voor de inwoners uit de Bommelerwaard

Share

Similar Videos

Brand kassencomplex Brakel

554 0

Brakel – Er is woensdagavond een kort brandje geweest in een kassencomplex aan de Liesveldsesteeg in Brakel. De brand brak uit in een middenpad omdat vermoedelijk een potje met bestrijdingsmiddelen was omgevallen.

Share

Jeugdloop Ameide

586 0

Wij waren vandaag aanwezig in Ameide en maakte zowel bij het hoofdnummer als bij de jeugd een videoreportage. Die van de jeugd is hieronder te zien.

Share

Jaaroverzicht 2016

723 0

REGIO – Afgelopen jaar was het voor AltenaDigitaal best een druk jaar. De beide videograven Hans Verbeek (Digitaalburg) en Joop Lankhaar (Genderendigitaal) maakten samen meer dan 250 video opnames van uiteenlopende aard.

Share