Zomerconcert Urker Mans Formatie in Werkendam

Zomerconcert Urker Mans Formatie in Werkendam

Vind deze video leuk 186 Joop Lankhaar
Toegevoegd door 15 augustus 2017

WERKENDAM – Op vrijdag 8 september 2017 treedt de Urker MANS Formatie op in de Maranathakerk in Werkendam. Ze presenteert daarbij haar nieuwe CD ‘Morgen’ die deze zomer is verschenen. Naast het geestelijk lied is het album gevuld met populaire klassiekers zoals: ‘Edelweiss, Leningrad en Comrades in Arms.’ Tevens staan de spirituals ‘Get on board en Soon and very soon’ op het programma. Ten slotte maken klassieke werken deel uit van de avond zoals: ‘Die Allmacht’ van Schubert en Sanctus van Gounod.

De dertien mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel  en de vleugel zit het jonge talent Mark Brandwijk die een extra dimensie aan het programma geeft. Bijzonder aan deze formatie is dat de zangers ook solistisch aan bod komen waardoor hun unieke stemmen nog meer tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot, een tinwhistle en een altviool.

De mannen komen zingend in processie op waarmee de toon  is gezet voor een avond ontspannen genieten. Aan het einde geeft Martin de luisteraar gelegenheid om mee te zingen met de toegift. Hieraan wordt massaal gehoor gegeven.

Datum             : vrijdag 8 september 2017
Aanvang          : 19.30 uur.
Locatie            : Maranathakerk, Gedempte Haven 1, Werkendam
Toegang          : € 17,50. Online en bij reservering € 16,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,-. ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas € 13,-.
Reserveren     : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.

Voorverkoop van kaarten bij: Boekandel De Angelot, Hoogstraat 56, Werkendam.

URKER MANS FORMATIE

De Urker Mans Formatie is in 2012 met haar optredens begonnen. Een serie zomerconcerten en kerstconcerten staan elk jaar op het programma. De zomeravonden zijn luchtig van karakter en er is ruimte voor een vrolijke noot. De luisteraars worden aan het einde nog meer bij het optreden betrokken en uitgenodigd op het podium om mee te zingen met de toegift. De zangers hebben een jarenlange podiumervaring  en zijn semi-professioneel of professioneel.  Solistisch komen de zangers ook aan bod waarmee hun unieke stemmen nog meer tot hun recht komen. Vorige zomer traden ze op in Canada waar ze een goede indruk hebben achter gelaten. In het najaar gaan zij op hun tweede tournee.

Naast de nieuwe cd ‘MORGEN’, staat de unieke DVD ‘Geloof, hoop en liefde’ in de belangstelling. Hierop zingen de zangers hun solo’s en geven ze een interview. De beelden zijn gemaakt in het Zuiderzeemuseum.

Foto: Gerald

Dit bericht is 390 keer gelezen

Share

Soortgelijk video´s

Swijnenburg Transport Werkendam BV verhuist naar Bruine Kilhaven V

335 0

WERKENDAM – Vandaag is het zover: de eerste paal wordt geslagen voor het spiksplinternieuwe pand van Swijnenburg Transport Werkendam BV. Een feestelijk moment voor het familiebedrijf dat helemaal klaar is voor de toekomst op Bruine Kilhaven V in Werkendam. Logistieke

Share

Martin Mans weer in Werkendam

383 0

WERKENDAM – Martin Mans komt op veler verzoek weer naar de Maranathakerk in Werkendam tijdens de zomertoer op vrijdag 8 september 2017 om 19.30 uur. Dit bericht is 1115 keer gelezen Related PostsMartin Mans weer in WerkendamZomerconcert Urker Mans Formatie

Share

1e winnaars vrijkaarten Altena Oktoberfest bekend, nieuwe actie gestart

441 0

AALBURG – De eerste vijf winnaars die alle vijf twee vrijkaarten voor het Altena Oktoberfest hebben gewonnen zijn bekend. Ze mogen op 1 oktober gaan genieten van De beste Schlagers, Bier, Bratwurst, Pretzels en vooral Spaß, viel Spaß!  Dit bericht

Share