OKÉFM en Altenadigitaal gaan samenwerken

OKÉFM en Altenadigitaal gaan samenwerken

Vind deze video leuk 1064 Joop Lankhaar
Toegevoegd door 5 januari 2017

REGIO – Na een aantal gesprekken hebben de regionale radiozender OKÉFM en de videowebsite Altenadigitaal besloten om nauwer samen te gaan werken en hun nieuws onderling uit te gaan wisselen.

OKÉFM is het radiogezicht van Altena en Bommelerwaard dat voor een breed publiek radiouitzendingen verzorgt vanuit de studio in Veen of live op locatie.
Altenadigitaal is een samenwerking tussen Genderendigitaal en Digitaalburg die samen video opnames maken in Altena en Bommelerwaard. Het afgelopen jaar maakten ze samen een kleine 250 videoverslagen.

Zeker op de grotere activiteiten in de regio zullen beiden elkaar aanvullen met videoreportages waar de samenwerking goed tot zijn recht zullen komen. In dit geval zullen ze met elkaar optrekken en de verslaggevers zullen dan intensief samen gaan werken met de videograven.

De video’s zullen dan ook op de website van OKÉFM te zien zijn in de toekomst. Artikelen van OKÉFM zullen gedeeltelijk ook op de betreffende websites van Altenadigitaal te zien zijn, zodat een enorm publiek zal worden bereikt.

Huib de Groot, directeur van OKÉFM is blij met aanvulling en ziet de samenwerking goed passen in de nieuwe opzet voor de komende jaren. Hans Verbeek en Joop Lankhaar , videograven van Altenadigitaal, zijn ook blij met de samenwerking en zien dit als een prima uitbreiding om hun beelden ook onder te brengen bij een radiozender die bij deze streek past.

Dit bericht is 2360 keer gelezen

Share

Soortgelijk video´s

Noordwaard ontpoldering bijna gereed

450 0

WERKENDAM – Op woensdag 1 april gaven Directeur Generaal van Rijswaterstaat Jan Hendrik Dronkers en de Heemraad van het startsein voor de daadwerkelijke ontpoldering van de Noordwaard. Met het geven van ruimte aan de rivier de Nieuwe Merwede bij de

Share

Geen units voor de jeugd op terrein Kwinter

377 0

WERKENDAM – Het college van B&W plaatst geen units op het terrein voor de Kwinter. De units waren bedoeld als alternatief onderkomen voor de jeugd totdat er een nieuwe thuisbasis voor hen was gerealiseerd. Het college heeft hiertoe besloten in

Share

Uitverkoop door verhuizing van Wereldwinkel

463 0

WOUDRICHEM – De Wereldwinkel in Woudrichem begint 2016 met een twee weken durende grote uitverkoop. Eind januari verhuist de Fairtrade Cadeauwinkel naar een nieuwe locatie aan de Kerkstraat. Dit bericht is 2061 keer gelezen Related PostsHaakjes voor zakken met plastic

Share