C.G.K “CON AMORE” Sleeuwijk gaat weer zingen

C.G.K “CON AMORE” Sleeuwijk gaat weer zingen

Vind deze video leuk 59 Joop Lankhaar
Toegevoegd door 7 augustus 2017

SLEEUWIJK – Op maandag 21 augustus begint het Christelijk Gemengd Koor “CON AMORE “ uit Sleeuwijk weer met haar repetities o.l.v. dirigent Jaap Kwakkel. Vol energie gaan we repeteren voor het Jubileumconcert ter ere van het 65 jarig bestaan van het koor. Dit speciale concert, waaraan het City Chamber Choir uit Londen zal meewerken, vindt plaats in de Ontmoetingskerk te Sleeuwijk op zaterdag 28 oktober 2017. (Noteert u deze datum alvast ?!)

Verder zingen we dit jaar op 18 december in het Jan Biesheuvel Dijkhuis in Nieuwendijk en sluiten we het jaar af met de traditionele Kerstzangavond op 24 december in de Ontmoetingskerk te Sleeuwijk. Zoals u ziet hebben we weer een gevarieerd programma.

Kijkt u ook eens op onze website www.conamore-sleeuwijk.nl

Als u van zingen houdt, dan nodigen wij u van harte uit om met ons mee te komen repeteren vanaf maandag 21 augustus om 20.00 uur in de Bolderik te Sleeuwijk.

Dit bericht is 127 keer gelezen

Share

Soortgelijk video´s

Een 3D printer voor RKBS De Schakel

284 0

AMMERZODEN – Op vrijdag 11 september wordt in Ammerzoden aan de Bernseweg 14 Tractus3D geopend. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert in 3D-printing. Tijdens deze Dit bericht is 1075 keer gelezen Related PostsLezing over verleden, heden en toekomst Bergsche

Share

Inzameling kleding/textiel, oud ijzer en wit- en bruingoed woensdag 6 juli 2016

361 0

WOUDRICHEM – Op woensdag 6 juli 2016 wordt voor de vierde keer dit jaar in de gemeente Woudrichem huis aan huis kleding, textiel, oud ijzer en wit- en bruingoed opgehaald. U ontvangt voorafgaand aan deze inzamelactie een inzamelzak voor kleding/textiel.

Share

Wethouder Wim de Jong “plukte”eerste appel. Plukroute Hank is officieel gestart!

447 0

 HANK- Op 21 maart werd door wethouder Wim de Jong het startsein voor Plukroute Hank gegeven door een appel uit de pas geplante boom te knippen en deze te overhandigen aan de kinderen van de basisscholen van Hank. Er is

Share